Terug naar Nieuws

de Zwemlinie staat met stip bovenaan in de landelijke A-competitie

Gepubliceerd op:
de Zwemlinie staat met stip bovenaan in de landelijke A-competitie

Zaterdag 12 januari was de tweede ronde van de landelijke verenigingscompetitie. Zwemclub Borger komt daar samen met zwemclub Nova uit onder de naam "de Zwemlinie". Wij zwemmen in de landelijke A-competitie, de op 1 naar hoogste klasse van Nederland.

Na de eerste ronde stond de startgemeenschap de Zwemlinie op de eerste plaats. De tweede ronde vond plaats in Drachten. Zwemclub Borger was vertegenwoordigd met 29 zwemmers.

Er werd ook in de tweede ronde weer geweldig gezwommen waardoor de Zwemlinie zijn voorsprong flink vergroot op de andere verenigingen. Ondanks de winterstop zijn er een flink aantal persoonlijke records gezwommen.

Rowan Keen wist het clubrecord voor senioren op de 100 meter vlinderslag te verbeteren en Dionne Salomons verbeterde het clubrecord voor 17 jarigen op de 400 meter vrijeslag. Ook de zwemmers van Nova lieten geweldige prestaties zien. In het bijzonder in de estafettes was te zien wat deze fantastische samenwerking oplevert.

Zwemclub Borger presteert in Eindhoven

Zwemclub Borger presteert in Eindhoven
Dit weekend stond voor de zwemmers van ZC Borger in het teken van de (Junior) Swimcup in het Pieter van den Hoogeband zwemstadion te Eindhoven.
 

Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger

Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger
Vrijdag 29 maart vond de jaarvergadering van Zwemclub Borger plaats in de Eeserhof in Ees.