Terug naar Nieuws

Zwemclub Borger gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.

Gepubliceerd op:
Zwemclub Borger gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.

Vandaag is de Grote Clubactie van start gegaan. Ook dit jaar doen de leden van ZC Borger weer mee en zetten zich in voor trainingsmaterialen, waaronder een digitale trainingsklok. 

We willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,00 waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Dit jaar gaat de lotenverkoop van de Grote Clubactie wegens het coronavirus iets anders dan anders. Onze jeugdleden zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Al onze leden hebben op zaterdag 19 september een verkooplink ontvangen en een QR-code, die je kunt delen of laten scannen door een lotenkoper met een telefoon.

Via https://clubactie.nl/lot/z.c.-borger/40447 kun je loten kopen en onze vereniging steunen. Help je mee om ons doel te bereiken?

We hopen dat iedereen zich met de Grote Clubactie weer vol inzet en hopen weer een mooi bedrag voor de vereniging binnen te halen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger
En dan is de laatste dag van het jaar aangebroken, tijd om even terug te blikken. 2020 was een bijzonder jaar. Waar we in het begin van het jaar nog gewoon wedstrijden konden zwemmen, gooide het coronavirus vanaf maart roet in het eten.
 

ZC Borger organiseert Mandarijnen Drive Through

ZC Borger organiseert Mandarijnen Drive Through
“Dames en Heren, de overheerlijke mandarijnen van Zwemclub Borger, de Mercedes onder de mandarijnen, heerlijk zoet en zonder pit.” Normaal gesproken galmt deze leus begin november door Borger wanneer de mandarijnenactie van de zwemclub plaatsvindt. Helaas kan de actie dit jaar niet doorgaan zoals u van ons gewend bent, maar zal het coronaproof plaatsvinden middels een echte Mandarijnen Drive Through!