Terug naar Nieuws

ZC Borger zwemmers in de ban van de sabeltandtiijger.

Gepubliceerd op:
ZC Borger zwemmers in de ban van de sabeltandtiijger.

Op zaterdag 24 april is er voor onze zwemmers onder de 14 jaar een leuke buitenactiviteit georganiseerd in Exloo. 

Aangezien de zwembaden nog steeds dicht zijn, is het al een lange tijd geleden dat we elkaar gezien hebben en samen actief bezig zijn geweest. Dat was toch wel erg jammer en daarom hadden de trainers van de minioren en de C-selectie iets leuks bedacht.

Om 09.30 uur verzamelde een groep van 23 zwemmers zich op de parkeerplaats van zwembad De Leewal in Exloo. Vanaf daar gingen ze op pad naar het bos en volgden het Sabeltandtijgerspoor. Klimmen, klauteren, springen, zwiepen van de kabelbaan en tussendoor op zoek naar de pootafdrukken van de sabeltandtijger die ons de weg wezen. De oudste kinderen hebben de route zelfs twee keer gedaan.

Kortom een gezellige, actieve en geslaagde ochtend!

Het mooie weer is in aantocht en zwembad De Leewal opent binnenkort de deuren. We zien elkaar dus snel weer in het water, daar waar wij zwemmers natuurlijk thuis horen.

Bekijk ook

ZC Borger zwemt eerste wedstrijd van het seizoen.

ZC Borger zwemt eerste wedstrijd van het seizoen.
Op zaterdag 26 juni organiseerde ZC Borger in zwembad de Leewal in Exloo een onderlinge zwemwedstrijd. Voor sommigen was het de eerste ‘echte’ wedstrijd en best spannend, anderen voelden zich direct weer als een vis in het water met het zwemmen van een wedstrijd.

Online jaarvergadering ZC Borger

Online jaarvergadering ZC Borger
Op vrijdag 9 april vond de jaarvergadering online plaats. Iedereen vanuit zijn eigen huis, maar toch met elkaar verbonden.

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger
En dan is de laatste dag van het jaar aangebroken, tijd om even terug te blikken. 2020 was een bijzonder jaar. Waar we in het begin van het jaar nog gewoon wedstrijden konden zwemmen, gooide het coronavirus vanaf maart roet in het eten.