Terug naar Nieuws

ZC Borger spettert tijdens het tweede weekend regionale A kampioenschappen

Gepubliceerd op:
ZC Borger spettert tijdens het tweede weekend regionale A kampioenschappen

Dit weekend zwommen Brenda Beijering, Emile Dost, Mike Fuhler, Jorylyn Kaijser, Rowan Keen, Xander de Roos, Dyan Rothschaid en Dionne Salomons de regionale A kampioenschappen in Drachten.

Er is voor het tweede weekend op rij weer goed gezwommen en hard gestreden. Brenda zwom een pr op de 50 en de 200 meter rugslag. Op de 400 meter vrije slag zwom zij exact haar pr tijd. Een knappe prestatie als het gaat om honderdsten. Emile zwom een pr op de 100 meter schoolslag, wat hem een 1e plaats opleverde. Tevens behaalde hij goud op de 200 en 400 meter wisselslag. Mike heeft pr’s gezwommen op zijn specialiteit, de 50 en 100 meter schoolslag. Op het sprint nummer, de 50 meter vlinderslag zwom hij een mooi resultaat na een periode van hard leren voor zijn examens. Jorylyn zwom een pr op de 50 meter rugslag. Op de 200 meter rugslag en 400 meter vrijeslag zwom ze zichzelf op beide afstanden naar een bronzen medaille en op de 100 meter rugslag een pr van 20 seconden. Rowan zijn prijzenkast is ook weer flink aangevuld. Hij won goud op de 400 meter wisselslag en de 200 meter vlinderslag. Zilver behaalde hij op de 200 meter wisselslag en vrijeslag. Xander maakte van de 50 meter vrije slag een mooie race en zwom rond zijn pr tijd. Dyan kwam uit op de 100 meter rugslag en zwom een lekkere race rond haar pr. Dionne zwom nette races op alle 4 haar afstanden dit weekend.

Al met al een mooi kampioenschap met mooie resultaten voor de ZC Borger zwemmers.

ZC Borger goed vertegenwoordigd in Coevorden

ZC Borger goed vertegenwoordigd in Coevorden
Eerste wedstrijd 25-50 m in Coevorden, ZC Borger goed voor 25 nieuwe persoonlijke records!
 

Rowan Keen behaald een zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap

Rowan Keen behaald een zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap
Zwemclub Borger startte op vrijdag het Open Nederlands Kampioenschap met twee zwemmers, Dionne Salomons (Gasselternijveen) en Rowan Keen (Klijndijk).