Terug naar Nieuws

ZC Borger sluit seizoen leuk en sportief af bij 25 graden Noord.

Gepubliceerd op:
ZC Borger sluit seizoen leuk en sportief af bij 25 graden Noord.

We hebben een bijzonder zwemseizoen achter de rug.

In maart brak het coronavirus uit en was alles ineens dicht. Trainingen, wedstrijden en activiteiten gingen helaas allemaal niet door. Op een gegeven moment mochten we weer buiten sporten en werden er landtrainingen gegeven. Mooi om op deze manier toch samen sportief bezig te kunnen zijn. Toen de maatregelen iets versoepeld werden, konden we gelukkig weer zwemmen in het buitenbad in Exloo. Daar hebben we de afgelopen weken met veel plezier getraind.

Gisteren hebben wij het seizoen op een leuke manier afgesloten bij 25 graden Noord. Daar hebben we diverse outdoor activiteiten gedaan: survivalbaan in het bos, kruip door sluip door in een kastenstelsel, klimmen, eskimoteren, kanopolo en tot slot met z’n allen nog even door de modder. Op het eind werden we nog verrast met een cadeautje: een leuke donut zwemband gesponsord door AIVN, bedankt daarvoor!

Via deze weg willen we ook alle vrijwilligers die op één of ander manier een bijdrage hebben geleverd aan het verloop van afgelopen zwemseizoen, heel erg bedanken voor hun inzet!

In de laatste week van de zomervakantie zullen we laten weten hoe de start van het nieuwe zwemseizoen zal zijn en de eventueel aangepaste afspraken i.v.m. corona.

Het bestuur van ZC Borger wenst iedereen een hele fijne vakantie toe. Geniet ervan en blijf gezond!

Bekijk ook

Zwemclub Borger gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.

Zwemclub Borger gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.
Vandaag is de Grote Clubactie van start gegaan. Ook dit jaar doen de leden van ZC Borger weer mee en zetten zich in voor trainingsmaterialen, waaronder een digitale trainingsklok. 

ZC Borger sport buiten in corona tijd.

ZC Borger sport buiten in corona tijd.
 In deze gekke corona tijd kunnen we helaas niet zwemmen, maar gelukkig mogen we wel buiten sporten.