Terug naar Nieuws

ZC Borger organiseert Mandarijnen Drive Through

Gepubliceerd op:
ZC Borger organiseert Mandarijnen Drive Through

“Dames en Heren, de overheerlijke mandarijnen van Zwemclub Borger, de Mercedes onder de mandarijnen, heerlijk zoet en zonder pit.”

Normaal gesproken galmt deze leus begin november door Borger wanneer de mandarijnenactie van de zwemclub plaatsvindt. Helaas kan de actie dit jaar niet doorgaan zoals u van ons gewend bent, maar zal het coronaproof plaatsvinden middels een echte Mandarijnen Drive Through! 

Hoe kunt u uw mandarijnen kopen?

U stuurt een mail met uw bestelling naar activiteitencommissie@zcborger.nl . Graag in uw mail aangeven hoeveel zakjes u wilt. 

Eén zakje mandarijnen ( à 10 stuks) kost  € 3,00.  Twee zakjes voor € 5,00.  U kunt uw bestelling doorgeven t/m 26 oktober 2020.

Drive Through geopend 6 november 2020

Vrijdag 6 november 2020 kunt u tussen 17.30 en 19.30 uur uw mandarijnenbestelling ophalen in onze drive through op de parkeerplaats van zwembad Hunzedal in Borger. Betaling graag gepast (contant).

Bezorging

Bent u echt niet in de gelegenheid om uw bestelling te komen ophalen, dan kunnen we ze eventueel ook bezorgen. De bezorging zal zijn op zaterdag 7 november 2020. Graag dit alvast aangeven in uw bestelling.

Zwemclub Borger ziet uw bestelling graag tegemoet. Tot vrijdag 6 november 2020 in onze Mandarijnen Drive Through!

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger
En dan is de laatste dag van het jaar aangebroken, tijd om even terug te blikken. 2020 was een bijzonder jaar. Waar we in het begin van het jaar nog gewoon wedstrijden konden zwemmen, gooide het coronavirus vanaf maart roet in het eten.
 

Zwemclub Borger gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.

Zwemclub Borger gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.
Vandaag is de Grote Clubactie van start gegaan. Ook dit jaar doen de leden van ZC Borger weer mee en zetten zich in voor trainingsmaterialen, waaronder een digitale trainingsklok.