Terug naar Nieuws

ZC Borger hervat de trainingen in Hunzedal

Gepubliceerd op:
ZC Borger hervat de trainingen in Hunzedal

It's good to be back!

Wat zijn we blij dat de zwemmers van Zwemclub Borger vanaf deze week hun meters weer kunnen maken in zwembad Hunzedal. Het is fijn om al die enthousiaste en blije zwemmers te zien.

De afgelopen periode hebben we gebruik kunnen maken van zwembad De Leewal in Exloo om daar het zwemseizoen 2020-2021 op te starten. Bedankt voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van het zwembad!

Gister zijn ook de prestatiemedailles van het seizoen 2018-2019 uitgereikt. Brenda ontving een bronzen medaille voor de 1500m vrij, Rowan een zilveren voor de 400m wissel en Emile een zilveren voor de 200m wissel. Goed gedaan!

De agenda op onze website is ook weer gevuld met een aantal zwemwedstrijden. Echter staan nog niet alle activiteiten en wedstrijden erin, omdat het op dit moment lastig te zeggen is wat gezien het coronavirus wel/niet door kan gaan. Houd de site en de agenda dus regelmatig goed in de gaten.

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger

Terugblik op het jaar 2020 bij ZC Borger
En dan is de laatste dag van het jaar aangebroken, tijd om even terug te blikken. 2020 was een bijzonder jaar. Waar we in het begin van het jaar nog gewoon wedstrijden konden zwemmen, gooide het coronavirus vanaf maart roet in het eten.
 

ZC Borger organiseert Mandarijnen Drive Through

ZC Borger organiseert Mandarijnen Drive Through
“Dames en Heren, de overheerlijke mandarijnen van Zwemclub Borger, de Mercedes onder de mandarijnen, heerlijk zoet en zonder pit.” Normaal gesproken galmt deze leus begin november door Borger wanneer de mandarijnenactie van de zwemclub plaatsvindt. Helaas kan de actie dit jaar niet doorgaan zoals u van ons gewend bent, maar zal het coronaproof plaatsvinden middels een echte Mandarijnen Drive Through!