Terug naar Nieuws

SG de Zwemlinie springt fantastisch uit de startblokken

Gepubliceerd op:
SG de Zwemlinie springt fantastisch uit de startblokken

Emmen, zaterdag 6 oktober 17:00 start van de competitie…..

Een historisch moment, voor het eerst starten de zwemverenigingen Borger en Nova samen als startgemeenschap “de Zwemlinie” in de verenigingscompetitie. Hierin komen we uit in de “A-klasse”, het op 1 na hoogste competitie-niveau in Nederland.

Beide verenigingen hebben samen een grote pool met zwemmers. Hierdoor zijn alle leeftijdsklassen waarin wordt gezwommen gevuld. Alle estafettes en individuele afstanden die mee tellen in de puntentelling zijn dan ook gezwommen.

Afgelopen zaterdag stonden er meer dan 50 zwemmers aan de start voor “de Zwemlinie”. In de wedstrijd werden veel PR’s gezwommen. Tijdens de wedstrijd werd de sfeer steeds beter en tijdens de laatste estafettes stonden alle zwemmers aan de kant om hun teamgenoten aan te moedigen.

Na een 3,5 uur durende wedstrijd waren alle afstanden gezwommen en begon het wachten op de uitslagen. Afgelopen dinsdag werden de laatste uitslagen toegevoegd.

En wat bleek…. We staan eerste in het tussenklassement. Een geweldig resultaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De andere ploegen waar tegen werd gezwommen waren DZ&PC, Sg KSN (beide ook uitkomend in de A-klasse) en TRIVIA (Hoofdklasse).

Sponsorkliks

Sponsorkliks
Ben jij ook al druk bezig met de december inkopen? 
 

Trotse zwemmers gaan huiswaarts na de miniorencompetitie in Hoogeveen

Trotse zwemmers gaan huiswaarts na de miniorencompetitie in Hoogeveen
Op zaterdag 13 oktober stonden er zes zwemmers bij de miniorencompetitie in Hoogeveen aan de start. De één heel relaxed en de ander ietwat gespannen. Nog even inzwemmen, starts oefenen en daarna waren zij er helemaal klaar voor.