Terug naar Nieuws

Podium kleurt ZC Borger blauw

Gepubliceerd op:
Podium kleurt ZC Borger blauw

Tijdens de eerste dag, 15 juni 2019, van de regio B kampioenschappen in het Helperbad in Groningen hebben 8 zwemmers van ZC Borger meegedaan.

Deze zwemmers waren Melanie Zondag, Marten Zomers, Xander de Roos, Marylay Kaijser, Lisanne Tol, Annelie Klinkhamer, Benthe Hilbolling en Jorylyn Kaijser. De 8 zwemmers zijn 17 keer aan de start verschenen en hebben daarbij 16 persoonlijk records gezwommen. De 16 persoonlijke records waren goed voor 8 medailles. Op het podium van de 200m schoolslag meisjes 2007 was het podium zelfs volledig Borger blauw gekleurd door Jorylyn Kaijser, Lisanne Tol en Annelie Klinkhamer.

Morgen, zondag 16 juni, is de 2de dag van de regio B kampioenschappen en dan zullen er nog 7 zwemmers van ZC Borger deelnemen en 16 keer starten. Alle ouders hartelijk dank voor hun aanmoedigingen en hun aanwezigheid.

ZC Borger presteert ook 2e dag op B-kampioenschappen

Ook tijdens de tweede dag, 16 juni 2019, van de regio B kampioenschappen in het Helperbad in Groningen hebben de zwemmers van ZC Borger goed gepresteerd.Deze dag namen 7 zwemmers deel en zij kwamen in totaal 16 keer aan de start. 12 Keer resulteerde dit in een persoonlijk record en 4x goud, 1x zilver en 3x brons. De zwemmers op zondag waren Carmen van Dijk, Benthe Hilbolling, Marylay Kaijser, Annelie Klinkhamer, Benthe Knol, Xander de Roos en Marten Zomers.

Allen van harte gefeliciteerd met jullie geweldige prestaties!

Rowan Keen behaald een zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap

Rowan Keen behaald een zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap
Zwemclub Borger startte op vrijdag het Open Nederlands Kampioenschap met twee zwemmers, Dionne Salomons (Gasselternijveen) en Rowan Keen (Klijndijk).
 

Emile Dost uit 1e Exloërmond behaald een bronzen medaille op de 400 meter wisselslag

Emile Dost uit 1e Exloërmond behaald een bronzen medaille op de 400 meter wisselslag
Afgelopen weekend werden de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen gezwommen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Emile Dost vertegenwoordigde Zwemclub Borger in het chloorbad.