Terug naar Nieuws

Nieuwe sponsor: Techniko

Gepubliceerd op:
Nieuwe sponsor: Techniko

Of je nu een huis of pand (ver)bouwt, je wil energiezuinig bouwen, het liefst duurzaam. Logisch, zo bewust is Techniko ook. Maar om dit goed in te richten heb je wel de juiste informatie nodig of eigen een goed plan. Er zijn namelijk vele mogelijkheden wat perfect op elkaar kan aansluiten.

Wij zijn volledig op de hoogte van de duurzame marktontwikkelingen. Wij inspireren je en informeren jullie volledig zodat jullie de juiste keuzes maken. Een energiezuinig huis of pand is prettig. Zeker in de kosten besparingen. Maar woongenot is net zo belangrijk. Wij snappen dat je gezellig wil wonen of leuk wil werken. Daarom geven wij woon-en werkplezier!

Plezier zit in de kleine dingen die bijdragen aan het belangrijkste thuis of op het werk: warmte. Warmte die staat voor rust, gezelligheid en comfort. Techniko geeft plezier vanuit een technisch hart. Het is onze warmte in het kwadraat: 1. Het duurzaam werken 2. Het woongenot.

Wij installeren van onder de grond tot op het dak. Specialisten voor gas/water/elektra. warmtepompen, sanitair, domotica, beveiliging en zonne-energie. Voor service en voor onderhoud. Je vindt ze bij Techniko.

Techniko is een allround familiebedrijf met meer dan 40 harde werkers. Wij bieden het complete pakket om je huis of pand energiezuinig te maken. En als het kan helemaal duurzaam. 

Wij hebben een (woon)winkel vol! Laat je inspireren van leuke accessoires tot keukens, van kachels tot meubels. Onze woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag, van 08.30 tot 17.30 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Het adres is Hoofdstraat 35 in Ekehaar.

Graag tot ziens!

Site: http://www.techniko.nl/
Telefoonnummer: 0592-389343

Alle sponsoren van Zwemclub Borger zijn te vinden op onze sponsorpagina

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018
 Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
 

Nieuw tenue

Nieuw tenue
Yes! Zwemclub Borger krijgt een nieuw tenue! Het tenue bestaat uit een trainingspak, shirt en broek van Masita, lijn Forza, in de kleuren Royal Blauw/Zwart. Voor vrijwilligers, ploegleiders en trainers is er een mogelijkheid om het pakket te kiezen met een polo.