Terug naar Nieuws

Grote Clubactie 2018

Gepubliceerd op:
Grote Clubactie 2018

 Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Ons doel dit jaar is het aanschaffen van een grote, mobiele trainersklok voor aan het bad tijdens de trainingen. Een lot kost €3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! De boekjes worden de komende weken uitgedeeld tijdens de training. Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling? 
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Online: Via deze link ga je naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club 'online' te kopen. 
Tip: deel deze link via whatsapp zodat ze gelijk via hun mobiel kunnen betalen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Margriet Beijering, de Hilde 15 in Borger of bij de trainer aan het bad. Graag vóór 15 november 2018. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Margriet kan jou een nieuw boekje geven.

Verkoop 20 loten en ontvang van een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Clinics van topsporters!
Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Geen training: vanwege vakanties of andere feestdagen:

Geen training: vanwege vakanties of andere feestdagen:
  Voorjaarsvakantie: 18 februari 2019 tot en met 22 februari 2019. Jaarvergadering: 29 Maart 2019 (vrijdag).                               Goede vrijdag: 19 April 2019. 2e paasdag: 22 April 2019. Meivakantie: 29 April 2019 tot en met 3 mei 2019. Hemelvaartsdag: 30 Mei 2019.