Terug naar Nieuws

Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger

Gepubliceerd op:
Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger

Vrijdag 6 april vond de jaarvergadering van Zwemclub Borger plaats in de Eeserhof in Ees.

 

Vele leden en ouders waren naar Ees gereden om als eerste het officiële gedeelte bij te wonen. In dit gedeelte werden de cijfers van 2017 getoond en werd het afgelopen jaar in vogelvlucht doorgenomen.

Na het officiële gedeelte was tijd vrij gemaakt voor de Bingo. In vijf rondes waren vele prijzen te verdienen die aangeboden werden door de plaatselijke ondernemers. De laatste ronde was de super ronde waarbij iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zat om de prijzen in de wacht te slepen. Er was veel spanning en plezier zichtbaar bij zowel jong als oud.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog even na gekletst en vertrokken de eerste kinderen met hun ouders naar huis. Wij als bestuur kijken terug op een geslaagde avond waarbij ongeveer 80 mensen hebben genoten van de gezelligheid met elkaar. Wij zijn daar ontzettend trots op en hopen iedereen weer in 2019 te verwelkomen op de jaarvergadering.

Nieuwe sponsor: Techniko

Nieuwe sponsor: Techniko
Of je nu een huis of pand (ver)bouwt, je wil energiezuinig bouwen, het liefst duurzaam. Logisch, zo bewust is Techniko ook. Maar om dit goed in te richten heb je wel de juiste informatie nodig of eigen een goed plan. Er zijn namelijk vele mogelijkheden wat perfect op elkaar kan aansluiten.
 

ZC Borger naar Lange Afstand Circuit in Hoogeveen

ZC Borger naar Lange Afstand Circuit in Hoogeveen
Afgelopen zondag werd de LAC-wedstrijd in Hoogeveen gezwommen. De zwemmers van ZC Borger konden zich inschrijven voor de 400 meter wisselslag, de 400, 800 en de 1500 meter vrije slag.