Terug naar Nieuws

Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger

Gepubliceerd op:
Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger

Vrijdag 29 maart vond de jaarvergadering van Zwemclub Borger plaats in de Eeserhof in Ees.

Vele leden en ouders waren naar Ees gereden om als eerste het officiële gedeelte bij te wonen. In dit gedeelte werden de cijfers van 2018 getoond, namen Christina Roosjen en Berdien Hoving afscheid het bestuur en werd het afgelopen jaar in vogelvlucht doorgenomen.

Na het officiële gedeelte was tijd vrij gemaakt voor de Kahoot ZC Borger quiz. 16 teams streden het beruchte portie bitterballen te verdienen. Het was een spannende strijd waarbij er snel en tactisch nagedacht moest worden over de antwoorden. Na de Kahoot ZC Borger quiz onder leiding van duo lust en bedrog vond de verloting plaats. Plaatselijke ondernemers hebben ZC Borger een warm hart toegedragen met vele cadeaus. Onder het motto ‘altijd prijs’ ging iedereen met een cadeau naar huis.

Wij als bestuur kijken terug op een geslaagde avond waarbij ongeveer 90 mensen hebben genoten van de gezelligheid met elkaar. Wij zijn daar ontzettend trots op en hopen iedereen weer in 2020 te verwelkomen op de jaarvergadering.

ZC Borger goed vertegenwoordigd in Coevorden

ZC Borger goed vertegenwoordigd in Coevorden
Eerste wedstrijd 25-50 m in Coevorden, ZC Borger goed voor 25 nieuwe persoonlijke records!
 

Rowan Keen behaald een zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap

Rowan Keen behaald een zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap
Zwemclub Borger startte op vrijdag het Open Nederlands Kampioenschap met twee zwemmers, Dionne Salomons (Gasselternijveen) en Rowan Keen (Klijndijk).