Terug naar Nieuws

Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger

Gepubliceerd op:
Geslaagde jaarvergadering van Zwemclub Borger

Vrijdag 29 maart vond de jaarvergadering van Zwemclub Borger plaats in de Eeserhof in Ees.

Vele leden en ouders waren naar Ees gereden om als eerste het officiële gedeelte bij te wonen. In dit gedeelte werden de cijfers van 2018 getoond, namen Christina Roosjen en Berdien Hoving afscheid het bestuur en werd het afgelopen jaar in vogelvlucht doorgenomen.

Na het officiële gedeelte was tijd vrij gemaakt voor de Kahoot ZC Borger quiz. 16 teams streden het beruchte portie bitterballen te verdienen. Het was een spannende strijd waarbij er snel en tactisch nagedacht moest worden over de antwoorden. Na de Kahoot ZC Borger quiz onder leiding van duo lust en bedrog vond de verloting plaats. Plaatselijke ondernemers hebben ZC Borger een warm hart toegedragen met vele cadeaus. Onder het motto ‘altijd prijs’ ging iedereen met een cadeau naar huis.

Wij als bestuur kijken terug op een geslaagde avond waarbij ongeveer 90 mensen hebben genoten van de gezelligheid met elkaar. Wij zijn daar ontzettend trots op en hopen iedereen weer in 2020 te verwelkomen op de jaarvergadering.

Podium kleurt ZC Borger blauw

Podium kleurt ZC Borger blauw
Tijdens de eerste dag, 15 juni 2019, van de regio B kampioenschappen in het Helperbad in Groningen hebben 8 zwemmers van ZC Borger meegedaan.
 

Emile Dost uit 1e Exloërmond behaald een bronzen medaille op de 400 meter wisselslag

Emile Dost uit 1e Exloërmond behaald een bronzen medaille op de 400 meter wisselslag
Afgelopen weekend werden de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen gezwommen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Emile Dost vertegenwoordigde Zwemclub Borger in het chloorbad.