Jaarvergadering

29 maart 2019 - 19:00:00 tot 21:00:00

 Terug naar het overzicht

Info:

Uitnodiging

Jaarvergadering van Zwemclub Borger

Het bestuur van de zwemclub nodigt hierbij alle leden en hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes uit voor de jaarvergadering op vrijdag 29 maart 2019 in Hotel Restaurant Eeserhof in Ees.

Wij zullen zoals elk jaar weer starten met het officiële gedeelte, de vergadering. Maar natuurlijk heeft het bestuur ook dit jaar weer gezorgd voor een leuke en gezellige invulling van het niet officiële gedeelte van de avond.

Dit jaar hebben wij de ZC Borger Kahoot Quiz op het programma staan. Dit staat garant voor een gezellige avond. De avond zal worden afgesloten met de jaarlijkse verloting, waarbij weer super veel leuke prijzen te winnen zijn!

Voor de nieuwe leden, ouders en/of verzorgers misschien nog onbekend terrein maar bij deze willen wij jullie van harte uitnodigingen om aanwezig te zijn. De avond staat ongeveer 45 minuten in het teken van het officiële gedeelte en daarna in het teken van elkaar ontmoeten, gezelligheid en plezier met leden (jong en oud), broertjes/zusjes en ouders.

Wat:           Jaarvergadering ZC Borger

Waar:         Hotel Restaurant Eeserhof te Ees

Wanneer:  29 maart 2019

Aanvang:   19.00 uur

Geef je zo snel mogelijk op door deze mail te beantwoorden (bestuur@zcborger.nl) en daarin het volgende te vermelden:

Familie ____ komt met __ kind(eren) en __ volwassene(n) naar de jaarvergadering van Z.C. Borger in Hotel Restaurant Eeserhof te Ees op vrijdag 29 maart 2019.

Met vriendelijke groet, Het Bestuur van Zwemclub Borger.

 

Locatie:

Ees

Downloads

5581-Jaarvergadering 2019 agenda ZC Borger